What Time Is It?

I love crochet
I love making
I love blogging
I love dreaming
I love sentimental
I love photographing
I am shy
I am quiet
I am talkative
I like animation movie
I like beautiful drawing
I care for my love one
I care about how others feel
I care about what i am looking for
I care about how others think of me

Follow by Email

Monday, April 14, 2014

[Blogwalking] Siapa takut katak boleh follow saya!!


Ok, saya geng takut katak jugak!
Katak tu geli bukan pasal apa, pasal dia tu boleh lompat tinggi!
Hana geli sangat dengan katak yang boleh melompat pada bila-bila masa saja.
Katakan la Ain nak keluarkan si katak tu dari bakul, masa nak selak kain untuk tuang keluar katak tu, TIBA-TIBA DIA MELOMPAT!
Hah..kan melompat jugak kita nie.

So, Hana takut katak la.
Eeeee...

Segmen Blogwalking nie Hana dah join.
Siapa nak join lagi sempat lagi..
Cepat-cepat buat satu entri...SEBAB
Hari nie last day!!!!!

2 April 2014 - 15 April 2014

1 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Balas kunjungan dari segmen yang sama...
Follow Hana juga (^^,)

*Singgah menabung mr.nuff Libresse. Boleh klik balik kat sini: Levi's KEEP COOL.TQ.

Followers

 

Adore The Sunshine Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang