What Time Is It?

I love crochet
I love making
I love blogging
I love dreaming
I love sentimental
I love photographing
I am shy
I am quiet
I am talkative
I like animation movie
I like beautiful drawing
I care for my love one
I care about how others feel
I care about what i am looking for
I care about how others think of me

Follow by Email

Tuesday, October 14, 2014

[Giveaway#3]Giveaway by Sweetpea

Hello to all my readers and Assalammualaikum~

Hana nak say thank you kepada rakan-rakan blogger yang tag saya dalam pelbagai award atau giveaway. Banyak yang tak sempat nak buat entri.

Kali nie tetiba rasa nak join je apepe yang kena tag atau invite.So, check dekat chatbox Hana ada satu invitation yang terbaru. Jom join GA SP. Maka, Hana pun join!!

Mai tengok apa cerita kat sini.

Giveaway by SweetPea

Hana tak tau macam mana nak buat backlink dekat gambar. Syarat backlink Hana letak kat sini je la.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Giveaway by SweetPea<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Rakan yang nak join, Hana sertakan syarat ringkas yang SweetPea tetapkan, iaitu:

  • Blogger mestilah warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog MySweetPeaLife dan juga FB Mysweetpea
  • Buat satu entri bertajuk : Giveaway by Sweetpea dan backlink ke entri tersebut
  • Dalam entri, wajib sertakan gambar korang paling menarik bersama barang yang paling korang sayang dan sebab korang sayang.
  • Tag tiga orang kawan blogger

Senang aje kan?

Ok, jawab soalan dulu.

Barang yang paling saya sayang. Erm, perfume White Musk EAU DE TOILETTE dari The Body Shop!! Suka bau dia dari dulu lagi. First perfume yang saya beli sendiri dengan duit gaji sendiri. Pastu dah habis beli lagi. Dah tukar design pun masih royal dengan white musk. Dulu bottle dia tak de warna purple jernih macam tu. Sekarang siap boleh pasing matching dengan baju yang Hana pakai. Nak tengok gambar je yer. Ok, nie dia.. ten ten ten ten..

Sayang White Musk!


Yeah!Awesome!!

Pasni Hana nak tag rakan-rakan blogger pulak dah. Hari nie Hana rasa bertuah sangat dapat cari 3 orang rakan blogger yang nama dekat-dekat. Hehe.. Mari kita tengok siapa yang Hana maksudkan.
*drumroll*
*
*
*
*
*

Ha...kan?? Hebat kan. Sesiapa yang rasa nak join pun boleh juga kalau tak kena tag.

Ok la,jom gi tengok siapa lagi yang join dan barang kesayangan mereka.

Salam dari,
Hana

Xoxo.




5 comments:

Cik Mimie said...

Thank you Tag Cik Mimie :)

Memang nak join, juz tak berkesempatan lgi..hehe..

Gudluck tau :)

cik belbel said...

cik belbel kene tandatangan kat mana ni untuk cheque berapa juta? hehe thanks tag !

Sweet Pea said...

Tq for joining tau..

Hafiza AizZawa said...

Gd luck Hana.. >_<

Sally Samsaiman said...

perfume sama jugak...tapi sally punya Japanese Cherry Blossom :)

Followers

 

Adore The Sunshine Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang