What Time Is It?

I love crochet
I love making
I love blogging
I love dreaming
I love sentimental
I love photographing
I am shy
I am quiet
I am talkative
I like animation movie
I like beautiful drawing
I care for my love one
I care about how others feel
I care about what i am looking for
I care about how others think of me

Follow by Email

Thursday, August 21, 2014

[OnlineSale]Shawl Halfmoon Lace Tamara

Assalamualaikum semua readers,
Ha...macam mana raya tahun nie? Dah puas beraya kat rumah saudara mara? Hana belum puas lagi, selagi ada kawan yang nak buat open house, pergi la. Tunggu apa lagi kan?

Walaupun bulan Syawal dah nak habis, apa salahnya kita berpakaian cantik, kemas dan bergaya. Sini Hana nak tunjukkan Shawl Halfmoon Tamara yang kini hangat dengan design Lace yang cantik dan kemas.







Size: 155cm x 75cm
Design: Halfmoon Lace
Harga: RM59/pc

Postage ke semenanjung RM6 dan ke Sabah dan Sarawak RM9.

Ha..Lace dia cantik kan? Dari jauh boleh nampak terang benderang kontras lace dengan shawl. Ada tak yang berkenan? Kalau ada, lihat bawah cara nak order.

Cara order:

  1. Pilih shawl halfmoon cinta hati anda, catat kod yang tertera kat gambar.
  2. Whatsapps/WeChat/LINE/Telegram kepada Hana pada 014 - 575 3263.
Yeah, azam lepas nie nak bergaya dengan lebih class dengan shawl yang berkualiti tinggi nie.
Hana tunggu mesej korang.

Lihat juga:


Followers

 

Adore The Sunshine Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang