What Time Is It?

I love crochet
I love making
I love blogging
I love dreaming
I love sentimental
I love photographing
I am shy
I am quiet
I am talkative
I like animation movie
I like beautiful drawing
I care for my love one
I care about how others feel
I care about what i am looking for
I care about how others think of me

Follow by Email

Friday, June 20, 2014

[OnlineSale]Blinq Halfmoon (Cutting Butterfly)

Hi semua reader yang sweet, hari nie Hana nak tunjuk halfmoon shawl yang cantik gila. Nama pun gempak, BLINQ Halfmoon (cutting butterfly). Kalau dah tak sabar, cepat-cepat scroll down gi tengok.

Cutting butterfly?
Cuba tengok hujung halfmoon yang dililit di atas kepala tu, ada manik kemudian diikuti dengan bentuk butterfly. Cantik la!!!!

Jom order untuk raya tahun nie. Mesti anda nampak lain daripada yang lain. Siapa lagi yang ada shawl yang manik berjuntai macam butterfly??

Jangan lupa juga BFF!! Dia pun nak sweet bersama anda. Ajak la order sepasang, masa nak gi raya kat rumah kawan, huiyo, nampak macam adik beradik pula..

Ok, tak nak bercakap banyak. Mari kita tengok gambar.

















Size: 150cm x 75cm
Material: Chiffon with pearl white swaroski
Harga: RM59/pc

Cantik kan??
Minat tak? Hana suka semua colour dia sampai tak tau nak pilih yang mana.

Persoalanan, macam mana nak order?
1. Pilih halfmoon shawl kegemaran anda dengan sukacita..lalala..
2. Catat kod halfmoon shawl tersebut.
3. WeChat/ Whatsapp/ SMS kepada Hana pada 014-575 3263.

Postage ke semenanjung adalah RM6 dan ke Sabah dan Sarawak adalah RM8

Yeah, Raya tahun nie raya dengan lebih bergaya.
Hana tunggu mesej korang.

0 comments:

Followers

 

Adore The Sunshine Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang